Blijf op de hoogte !

Nieuws artikelen

Recept van de week

Recept van de week

Gebakken skrei in romige prei soep Ingrediënten: - 400 gr skrei (winter kabeljauw) - 2 el roomboter - 1 prei - 200 gr krieltjes - 200 ml water - 400 ml kokosmelk - 1 flinke tl gele currypasta - klein handje verse peterselie - ½ tl gedroogde chilivlokken - 1 el...

Recept van de week

Recept van de week

Zalm teriyaki uit de oven  We zijn er weer ! Het nieuwe jaar beginnen we met een nieuw, eenvoudig maar lekker recept Benodigdheden: - 2 stukken zalm a 180 gr met vel - 2 stengels bosui - 25 ml sojasaus - 1 el water - 1 el honing - 1/4 tl knoflookpoeder - 1 el...

Recept van de week

Recept van de week

Zeebaars met knapperige gember Ingrediënten: - 4 stuks zeebaarsfilet a 100 gr per stuk - 3 cm gember - 3 el olijfolie - 1 bosui - 1.5 el sojasaus - 0.5 tl sesamolie - viskruiden - 2 el bloem Stap 1: Snijd de gember in dunne plakken en vervolgens in zo dun mogelijke...

Recept van de week

Recept van de week

Zeewolfgratin met Parmezaan Ingrediënten 2 personen: - 2 stukken zeewolf á 180 gram. - 1 trostomaat in plakjes - 50 gram mascarpone - 2 el droge witte wijn - 1/2 teen knoflook geperst - 1 el fijngesneden kruiden, bijv. dille of peterselie - 2 el Parmezaanse kaas Stap...

Recept van de week

Recept van de week

Makkelijke pasta feta en zalm Ingrediënten voor 2 personen: - 1 blok feta - 250 gr. verse zalm zonder vel - 200 gr verse spinazie - 150 gr. cherry tomaatjes - 250 gr. fusilli pasta - Snufje peper en zout - Snufje Provençaalse kruiden - Scheut olijfolie Stap 1: Verdeel...

Recept van de week

Recept van de week

Kabeljauwhaasje met courgette pasta en gepofte tomaten Ingrediënten voor 2 personen: 400 gr. Cherrytomaten 2 stuks courgette 2 stuks kabeljauwhaas met vel a 180 gr. 1 pakje boursin 100 ml kookroom olijfolie snufje peper en zout Snufje viskruiden Stap 1: Verwarm de...

Recept van de week

Recept van de week

Tongrolletjes in kruidige roomsaus Ingrediënten voor 2 personen: - 6 tongfilets - 150 ml kookroom - 1/2 prei - 1 cm verse gember - 1 tl kurkuma - 1 tl kerriepoeder - 1 tl komijnpoeder - 1 tl korianderpoeder - 1 tl zout - snufje zwarte peper Stap 1: Snij de prei in...

Recept van de week

Recept van de week

Scholpakketjes met sinaasappel en basilicum Ingrediënten voor 2 personen: - 2x 170 gr scholfilet - 1/2 venkelknol - 75 gr cherrytomaatjes - 1/2 sinaasappel in plakjes - 75 ml witte wijn - 50 gr. roomboter - 2 takjes basilicum Stap 1: Snij de venkel in dunne reepjes....

Recept van de week

Recept van de week

Deze week mijn favoriete mossel recepten en super makkelijk te maken. Mosselen met roquefort en slagroom Ingrediënten voor 2 personen: - 2 kg Zeeuwse mosselen - 2 goede handen zeekraal - Goede scheut witte wijn - 1 blok Roquefort (100gr) - 100 ml kookroom - 1 Oxer...

Recept van de week

Recept van de week

Spaghetti met zeevruchten Ingrediënten voor 2 personen: - 200 gr spaghetti - 500 gr mosselen - 200 gr kokkels - 200 gr gemarineerde gamba's - 1 ui - 1 teen knoflook - 1/2 citroen - 2 takjes peterselie - 100 gr zongedroogde tomaat - 3 el tomatenpuree - goeie scheut...

Recept van de week

Recept van de week

Schelvis met crumble en mosselsausje Ingrediënten: - 2 stukken schelvisfilets met vel - 200 gr mosselen in schelp - 2 el bladpeterselie (gehakt) - 1 el bieslook (gehakt) - 1 teentje knoflook - 1 sjalot - 150 ml kookroom - 50 gr broodkruim - 1 el olijfolie - Peper en...

Recept van de week

Recept van de week

Bruschetta’s van de bbq Ingrediënten voor 10 stuks: 1 stokbrood 300 gr gepelde gamba's 2 eetlepels honing 2 eetlepels limoensap snufje cayennepeper snufje peper en zout 1 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook 1 chilipeper 2 avocado's 75 gr feta Stap 1: Meng de honing...