Scholpakketjes met sinaasappel en basilicum
Ingrediënten voor 2 personen:
– 2x 170 gr scholfilet
– 1/2 venkelknol
– 75 gr cherrytomaatjes
– 1/2 sinaasappel in plakjes
– 75 ml witte wijn
– 50 gr. roomboter
– 2 takjes basilicum
Stap 1: Snij de venkel in dunne reepjes. Verdeel de venkel over 2 ruime vellen bakpapier. Leg de scholfilet er op en bestrooi de vis met wat viskruiden.
Leg de cherrytomaatjes erbij en beleg de scholfilet met de pakjes sinaasappel.
Stap 2: Vouw de pakketjes een beetje omhoog. Schenk de wijn erin. Verdeel de boter in kleine vlokjes over de pakketjes. Leg er een takje basilicum op.
Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht. Je kunt de pakketjes eventueel vast maken met keuken touw.
Stap 3: Stoom de scholpakketjes op de hete barbecue of in een voorverwarmte oven op 200 graden, 15 minuten gaar.
Eetsmakelijk !
Recente reacties