Dutch Canadian Food Line

‘Een goede visgroothandel die zoek je niet.
Daar hoor je vanzelf over…’

DAGELIJKS VERS OP JOUW MENUKAART

Bij de Dutch Canadian Food Line zijn we dag en nacht in de weer om de horeca van de beste kreeften en verse vis te voorzien. Om verzekerd te zijn van een topproduct, importeren we de kreeften zelf uit Canada. Tweemaal per week wordt onze kreeft rechtstreeks ingevlogen op Schiphol en direct aangevoerd naar Zutphen. Hier verblijven de dieren onder perfecte omstandigheden in geklimatiseerde homaria. Als je vandaag bestelt, serveer je morgen topkreeft uit Canada!

DIRECT VAN DE AFSLAG

Ook onze vis, schaal- en schelpdieren zijn van ongekend hoge kwaliteit. Zes dagen in de week selecteren we zelf de mooiste producten op de afslag in IJmuiden. Wij kopen Nederlandse, Deense, Noorse en Franse vis bij acht kleinere leveranciers die dagelijks uitvaren. Wat gisteren is binnengevaren, wordt vanavond in het restaurant opgediend.

…… ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST
PUUR NATUUR

Wij kopen uitsluitend hele vis; duurzaam en gegarandeerd zonder toevoegingen of houdbaarheidsstoffen. Kortom, bij Dutch Canadian Food Line ben je verzekerd van een eerlijk kwaliteitsproduct, door vakmensen geselecteerd en in topconditie aangeleverd: gesorteerd, schoongemaakt en naar wens geproportioneerd en gefileerd. En dat allemaal voor messcherpe prijzen dankzij onze lage overheadkosten. Logisch dus dat horecavakmensen van naam en faam uit alle delen van het land ons weten te vinden.

Blog artikelen

Nieuwsbrief en prijslijst horeca

Nieuwsbrief en prijslijst horeca

Ben u als restaurant of horeca gelegenheid geïnteresseerd in onze prijzen en nieuwsbrief. Stuur dan een mail naar bestelling@dcfl.nl dan krijgt u wekelijks onze mail.    

Recept van de week zeewolf

Recept van de week zeewolf

Vanaf heden schrijven wij elke week een vis recept op onze blog.Deze recepten hebben wij uiteraard eerst zelf uitgeprobeerd. Gele paprika gevuld met zeewolf Ingrediënten voor 4 personen: 200 gr. mascarpone 600 gr. zeewolf 4 gele paprika's 100 gr. geraspte belegen kaas...

Het mosselseizoen is begonnen!

Het mosselseizoen is begonnen!

Het is weer zo ver, het mossel seizoen is weer begonnen ! Wij kregen de afgelopen maanden al veel vraag naar mosselen. Deze verkochten wij nog niet omdat ze nog klein en mager waren. Vroeger was het zo als de R in de maand zat waren er mosselen. Deze tijd is veranderd...