Dutch Canadian Food Line

‘Een goede visgroothandel die zoek je niet.
Daar hoor je vanzelf over…’

… ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST
DAGELIJKS VERS OP JOUW MENUKAART

Bij de Dutch Canadian Food Line zijn we dag en nacht in de weer om de horeca van de beste kreeften en verse vis te voorzien. Om verzekerd te zijn van een topproduct, importeren we de kreeften zelf uit Canada. Tweemaal per week wordt onze kreeft rechtstreeks ingevlogen op Schiphol en direct aangevoerd naar Zutphen. Hier verblijven de dieren onder perfecte omstandigheden in geklimatiseerde homaria. Als je vandaag bestelt, serveer je morgen topkreeft uit Canada!

DIRECT VAN DE AFSLAG

Ook onze vis, schaal- en schelpdieren zijn van ongekend hoge kwaliteit. Zes dagen in de week selecteren we zelf de mooiste producten op de afslag in IJmuiden. Wij kopen Nederlandse, Deense, Noorse en Franse vis bij acht kleinere leveranciers die dagelijks uitvaren. Wat gisteren is binnengevaren, wordt vanavond in het restaurant opgediend.

…… ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST
PUUR NATUUR

Wij kopen uitsluitend hele vis; duurzaam en gegarandeerd zonder toevoegingen of houdbaarheidsstoffen. Kortom, bij Dutch Canadian Food Line ben je verzekerd van een eerlijk kwaliteitsproduct, door vakmensen geselecteerd en in topconditie aangeleverd: gesorteerd, schoongemaakt en naar wens geproportioneerd en gefileerd. En dat allemaal voor messcherpe prijzen dankzij onze lage overheadkosten. Logisch dus dat horecavakmensen van naam en faam uit alle delen van het land ons weten te vinden.

Blog artikelen

All in the family tour 13+14 en 20+21 maart

All in the family tour 13+14 en 20+21 maart

Door Elisabeth Remmelink. De 11-straten tocht was een enorm succes, iedereen vindt het leuk om er coronaproof, op uit te gaan. Wij hebben weer wat leuks bedacht! Dit keer gaan we niet wandelen, maar stappen in de auto en verkennen we de Achterhoek én gaat u op bezoek...

De verbouwing van onze viswinkel

De verbouwing van onze viswinkel

Door Janneke Remmelink. Toen in 2004 het pand naast onze groothandel ‘Dutch Canadian Foodline’ vrijkwam, zat er maar één ding op: onze eigen viswinkel. Eind 2004 opende mijn moeder Saskia, de viswinkel. Toen met één vitrine met heerlijke vis en een heel klein...