Visspecialiteiten Jan van de Krent

‘Visspecialiteiten & Meer
dat is de winkel van Saskia & Janneke Remmelink

 

 

ZEEVERSE VIS

Kreeft, vis, schaal- en schelpdieren direct van de groothandel, dus zeevers. Het beste van het beste, voor een last-minute order van de horeca of een culinair hoogstandje thuis. 

VERSE VISSALADES

Krabsalade, zalmsalade, tonijnsalade… Wij maken alles in eigen keuken met vers gevangen producten die vandaag zijn aangevoerd bij de groothandel. Lekkerder kan natuurlijk niet!

Voor onze visschotels klik op de link hiernaast https://dutchcanadianfoodline.nl/visschotels-2/

…… ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST
WIJNEN DIRECT VAN DE WIJNBOER

Saskia gaat regelmatig op reis, om haar assortiment Franse en Griekse wijnen te verrijken met nieuwe toppers bij de lokale wijnhuizen. Persoonlijk ingekocht, dan weet je dat het goed zit. En allemaal prettig geprijsd onder 10,- euro.

Ons assortiment wordt steeds ruimer. Dagverse vispotjes, huisgemaakte kreeftensoep, vispatés, ragouts, maaltijden, wij zorgen er voor dat onze vitrine dagelijks gevuld is met al dit lekkers. Ook ons assortiment verse vis is ruim. Van hele vissen tot filets tot schaal- & schelpdieren. Wij proberen elke dag vijf verschillende soorten oesters in huis te hebben, zodat u kunt proeven welke u de lekkerste vindt.

 

GRIEKSE DELICATESSEN

Ook de beste Griekse olijfolie, ambachtelijke honing uit de Peloponnesos, zonovergoten tomatendelicatessen en zeezout uit Egeïsche zee haalt Saskia Remmelink persoonlijk voor jou naar haar winkel in Zutphen. Kom gerust eens proeven.

Voor het bestellen van visschotels kunt u het beste contact met ons opnemen. Dan kunnen wij met u mee denken.

0575 513 874
Bestelling@janvandekrent.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de dag vangst of ons assortiment?
Volg ons via Instagram of facebook.

Blog artikelen

Recept van de week

Recept van de week

Gemarineerde zwaardvis met lamsoor en zeekraal Ingrediënten voor twee personen: - 2 zwaardvissteaks van 200 gr. - Bosje verse koriander - 1 kleine ui - 1 teen  knoflook - 4 el chili olie - 4 el rijstwijn - 1/2 citroen - 1 goede hand lamsoor - 1 goede hand zeekraal -...

Recept van de week

Recept van de week

Rogfilet met risotto nero Ingrediënten voor twee personen 200 gr risottorijst 2 rog filets a 200 gr per stuk 2 zakjes inktvisinkt 1/5 liter visbouillon verwarmt 150 ml witte wijn 1 teentje knoflook 1 sjalot of kleine ui Goede klont roomboter 1/2 citroen 50 gr...

Recept van de week

Recept van de week

Pasta met gebakken gamba's en groene asperges   Ingrediënten voor 2 personen - 20 gamba's gepeld- 450 gr groene asperges (1 zakje)- 300 gr. pasta naar keuze- 50 gr Parmezaanse kaas- 1 teen gehakte knoflook- Snufje zout- 1/2 el piri piri kruiden- 1/2 el...