Visspecialiteiten Jan van de Krent

‘Visspecialiteiten & Meer
dat is de winkel van Saskia Remmelink

… ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST

Saskia en Jan Remmelink weten alles van vis. Ze zien, voelen en ruiken meteen wat vers is – en dus wat goed is voor hun groothandel en winkel in visspecialiteiten. Zodat je alleen het beste en mooiste product serveert. Hun passie voor deze zeeproducten begint in Canada. Met kreeft. Al weer 30 jaar geleden.

ZEEVERSE VIS

Kreeft, vis, schaal- en schelpdieren direct van de groothandel, dus zeevers. Het beste van het beste, voor een last-minute order van de horeca of een culinair hoogstandje thuis. Je vindt hier ook door Saskia zelf ambachtelijk gerookte zalm en forel. Heerlijk!

VERSE VISSALADES

Kreeftsalade, krabsalade, vissalade…Saskia maakt ze in eigen keuken met vers gevangen producten die vandaag zijn aangevoerd bij de groothandel. Lekkerder kan natuurlijk niet!

…… ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST

WIJNEN DIRECT VAN DE WIJNBOER

Saskia gaat regelmatig op reis, om haar assortiment Franse en Griekse wijnen te verrijken met nieuwe toppers bij de lokale wijnhuizen. Persoonlijk ingekocht, dan weet je dat het goed zit. En allemaal prettig geprijsd onder 10,- euro.

KOOKWORKSHOPS MET VIS

Hoe serveer je tong voor een gezelschap van 6 personen, terwijl je thuis natuurlijk geen horecafornuis hebt? Dat lijkt lastig, omdat er maar één zo’n platvis tegelijk in de pan past. Saskia laat je tijdens een kookworkshop graag zien hoe je zoiets  klaarspeelt, met een ongelooflijk lekker resultaat. Natuurlijk onthult ze meteen alle andere geheimen om vis op z’n best op tafel te zetten.

Informeer naar een kookworkshop: bel 06 510 005 64

GRIEKSE DELICATESSEN

Ook de beste Griekse olijfolie, ambachtelijke honing uit de Peloponnesos, zonovergoten tomatendelicatessen en zeezout uit Egeïsche zee haalt Saskia Remmelink persoonlijk voor jou naar haar winkel in Zutphen. Kom gerust eens proeven.

EVENEMENTEN

Heeft u een evenement op de agenda staan, waar wel een mooi culinair tintje aan gegeven mag worden? Dan bent u bij Saskia aan het juiste adres. Zij komt graag naar u toe met een assortiment op maat.

Neem contact op met Saskia voor de mogelijkheden.