Visspecialiteiten Jan van de Krent

‘Visspecialiteiten & Meer
dat is de winkel van Saskia & Janneke Remmelink

ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST

 

 

ZEEVERSE VIS

Kreeft, vis, schaal- en schelpdieren direct van de groothandel, dus zeevers. Het beste van het beste, voor een last-minute order van de horeca of een culinair hoogstandje thuis. 

VERSE VISSALADES

Krabsalade, zalmsalade, tonijnsalade… Wij maken alles in eigen keuken met vers gevangen producten die vandaag zijn aangevoerd bij de groothandel. Lekkerder kan natuurlijk niet!

…… ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST
WIJNEN DIRECT VAN DE WIJNBOER

Saskia gaat regelmatig op reis, om haar assortiment Franse en Griekse wijnen te verrijken met nieuwe toppers bij de lokale wijnhuizen. Persoonlijk ingekocht, dan weet je dat het goed zit. En allemaal prettig geprijsd onder 10,- euro.

Ons assortiment wordt steeds ruimer. Dagverse vispotjes, huisgemaakte kreeftensoep, vispatés, ragouts, maaltijden, wij zorgen er voor dat onze vitrine dagelijks gevuld is met al dit lekkers. Ook ons assortiment verse vis is ruim. Van hele vissen tot filets tot schaal- & schelpdieren. Wij proberen elke dag vijf verschillende soorten oesters in huis te hebben, zodat u kunt proeven welke u de lekkerste vindt.

 

GRIEKSE DELICATESSEN

Ook de beste Griekse olijfolie, ambachtelijke honing uit de Peloponnesos, zonovergoten tomatendelicatessen en zeezout uit Egeïsche zee haalt Saskia Remmelink persoonlijk voor jou naar haar winkel in Zutphen. Kom gerust eens proeven.

Voor het bestellen van visschotels kunt u het beste contact met ons opnemen. Dan kunnen wij met u mee denken.

0575 513 874
Bestelling@janvandekrent.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de dag vangst of ons assortiment?
Volg ons via Instagram of facebook.

Blog artikelen

Foto’s Havensloep, Fruits de mer, IvarWines

Foto’s Havensloep, Fruits de mer, IvarWines

Bijzonder leuke samenwerking de afgelopen drie maanden met Clay Havenaar van Havensloep Zutphen en Ivar Roerink van IvarWines. Wij organiseerden elke laatste zondag van de maand een sloepentocht met exclusieve wijnen van Ivarwines, Clay bestuurde de sloep en wij...

Gebakken vis vrijdag & zaterdag

Gebakken vis vrijdag & zaterdag

Wij bakken vis uitsluitend op vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. U kunt uw bestelling doorbellen en ophalen of het lekker bij ons op het terras opeten.Op ons terras hebben wij selfservice.  Gebakken kibbelingGebakken vis van de dagGebakken...

Ze zijn er weer, de Zeeuwse mosselen

Ze zijn er weer, de Zeeuwse mosselen

Het is weer zo ver, het mossel seizoen is weer begonnen ! Wij kregen de afgelopen maanden al veel vraag naar mosselen. Deze verkochten wij nog niet omdat ze nog klein en mager waren. Vroeger was het zo als de R in de maand zat waren er mosselen. Deze tijd is veranderd...