Visspecialiteiten Jan van de Krent

‘Visspecialiteiten & Meer
dat is de winkel van Saskia & Janneke Remmelink

ZEEVERSE VIS

Alle vis dat bij ons in de vitrine ligt is de nacht daarvoor binnen gekomen. Dat is de kracht van een winkel naast een groothandel. Wij hebben een ruim assortiment verse vis. Van roodbaarsfilets tot zeeduivel of tarbot. Wij hebben alles in huis. Ziet u iets niet liggen? Vraag het ons !  Wij kunnen dit achter pakken of voor u bestellen dan heeft u het de volgende dag vers in huis.

VERSE VISSALADES

Bij ons komt niks uit een potje. Wekelijks maken wij verse salades waaronder zalm-, witvis-, krab-, makreel-, en tonijnsalade, soepen, sauzen, kant & klaar maaltijden en nog veel meer. Voor feestelijke gelegenheden bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken rijk belegde visschotels en fruits de mer’s.  Hieronder staat een link met onze schotels en prijzen. Graag op tijd bestellen, zo kunnen wij er voor u wat moois van maken.
https://dutchcanadianfoodline.nl/visschotels/

…… ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST

FRANSE WIJNEN EN GRIEKSE OLIJFOLIE

 

Saskia en Janneke gaan graag samen op reis. Dit doen wij eens in de zoveel tijd naar de wijnboer in Frankrijk of onze olijfolie boer in Griekenland. Wij verkopen alleen wat wij zelf lekker vinden. Wij zoeken onze wijnen zelf uit en het leuke is dat elke fles onder de €10,= is.

Ons assortiment wordt steeds ruimer. Dagverse vispotjes, huisgemaakte kreeftensoep, vispatés, ragouts, maaltijden, wij zorgen er voor dat onze vitrine dagelijks gevuld is met al dit lekkers. Ook ons assortiment verse vis is ruim. Van hele vissen tot filets tot schaal- & schelpdieren. Wij proberen elke dag vijf verschillende soorten oesters in huis te hebben, zodat u kunt proeven welke u de lekkerste vindt.

 

KIBBELING

Wij bakken uitsluitend op vrijdag en zaterdag kibbeling en gamba’s. Kibbeling gemaakt van echte kabeljauw, gebakken in de pan in onze Griekse olijfolie met daarnaast huisgemaakte ravigottesaus. De gamba’s serveren wij met huisgemaakte knoflooksaus. Helaas kunt u uw visje niet bij ons op het terrein opeten ,dus verzoeken wij u vriendelijk dit in de auto op te eten of mee naar huis te nemen. 

Op vrijdag en zaterdag verkopen wij vers Oxerbrood. In de vriezer ligt biologisch vlees van De Goed Gevulde uit Halle. En sinds kort verkopen wij ook heerlijke kaas van de Patrijs uit Laren gld. Naast ons assortiment vis, vlees, brood en wijnen verkopen wij ook fantastisch servies en servetten.

​0575 513 874
Bestelling@janvandekrent.nl
Wilt u op de hoogte blijven ? Volg ons op Instagram en Facebook

Blog artikelen

Pasen 2025

Pasen 2025

U kunt tot en met donderdag 17 April uw visschotel voor Pasen bestellen. Ophalen uitsluitend op zaterdag 19 April tussen 09:00 uur en 14:00 uur. https://dutchcanadianfoodline.nl/visschotels/ Openingstijden: Woensdag 16-04   09:00 uur tot 14:00 uur Donderdag 17-04 ...

Recept van de week

Recept van de week

Rozemarijn - Tonijnspiesjes Ingrediënten voor twee personen: - 400 gr tonijn in blokjes van 4 cm - 4 takjes rozemarijn met naaldjes - 2 tomaten - 1 rode peper zonder pitten gehakt - 2 tenen knoflook geperst - 1 kleine rode ui, gesnipperd - 30 ml droge witte wijn - 300...

Recept van de week

Recept van de week

Zeewolf gepocheerd in curryroom Ingrediënten 2 personen: -  200 ml kokosmelk - 2 kl kerriepoeder - 400 g zeewolf - 50 gr rivierkreeftjes - 1 prei - 1 wortel - 1 rode paprika - 2 lente uitjes - 100 g taugé Stap 1: Doe de kokosmelk en per persoon 1 eetlepel water in een...