Visspecialiteiten Jan van de Krent
‘Visspecialiteiten & Meer‘
dat is de winkel van Saskia & Janneke Remmelink
Kreeft, vis, schaal- en schelpdieren direct van de groothandel, dus zeevers. Het beste van het beste, voor een last-minute order van de horeca of een culinair hoogstandje thuis.
VERSE VISSALADES
Krabsalade, zalmsalade, tonijnsalade… Wij maken alles in eigen keuken met vers gevangen producten die vandaag zijn aangevoerd bij de groothandel. Lekkerder kan natuurlijk niet!
Voor onze visschotels klik op de link hiernaast https://dutchcanadianfoodline.nl/visschotels-2/
Saskia gaat regelmatig op reis, om haar assortiment Franse en Griekse wijnen te verrijken met nieuwe toppers bij de lokale wijnhuizen. Persoonlijk ingekocht, dan weet je dat het goed zit. En allemaal prettig geprijsd onder 10,- euro.
Ons assortiment wordt steeds ruimer. Dagverse vispotjes, huisgemaakte kreeftensoep, vispatés, ragouts, maaltijden, wij zorgen er voor dat onze vitrine dagelijks gevuld is met al dit lekkers. Ook ons assortiment verse vis is ruim. Van hele vissen tot filets tot schaal- & schelpdieren. Wij proberen elke dag vijf verschillende soorten oesters in huis te hebben, zodat u kunt proeven welke u de lekkerste vindt.
GEBAKKEN KIBBELING UITSLUITEND OP VRIJDAG EN ZATERDAG VANAF 10:30 UUR
Ook de beste Griekse olijfolie, ambachtelijke honing uit de Peloponnesos, zonovergoten tomatendelicatessen en zeezout uit Egeïsche zee haalt Saskia Remmelink persoonlijk voor jou naar haar winkel in Zutphen. Kom gerust eens proeven.
Voor het bestellen van visschotels kunt u het beste contact met ons opnemen. Dan kunnen wij met u mee denken.
0575 513 874
Bestelling@janvandekrent.nl
Wilt u op de hoogte blijven van de dag vangst of ons assortiment?
Volg ons via Instagram of facebook.
Blog artikelen
GESLOTEN VAKANTIESLUITING
T/M 17 SEPTEMBER
Recept van de week
Tongrolletjes in kruidige roomsaus Ingrediënten voor 2 personen: - 6 tongfilets - 150 ml kookroom - 1/2 prei - 1 cm verse gember - 1 tl kurkuma - 1 tl kerriepoeder - 1 tl komijnpoeder - 1 tl korianderpoeder - 1 tl zout - snufje zwarte peper Stap 1: Snij de prei in...
Recept van de week
Scholpakketjes met sinaasappel en basilicum Ingrediënten voor 2 personen: - 2x 170 gr scholfilet - 1/2 venkelknol - 75 gr cherrytomaatjes - 1/2 sinaasappel in plakjes - 75 ml witte wijn - 50 gr. roomboter - 2 takjes basilicum Stap 1: Snij de venkel in dunne reepjes....