Blijf op de hoogte !
Nieuws artikelen
Recept van de week
Rozemarijn - Tonijnspiesjes Ingrediënten voor twee personen: - 400 gr tonijn in blokjes van 4 cm - 4 takjes rozemarijn met naaldjes - 2 tomaten - 1 rode peper zonder pitten gehakt - 2 tenen knoflook geperst - 1 kleine rode ui, gesnipperd - 30 ml droge witte wijn - 300...
Recept van de week
Zeewolf gepocheerd in curryroom Ingrediënten 2 personen: - 200 ml kokosmelk - 2 kl kerriepoeder - 400 g zeewolf - 50 gr rivierkreeftjes - 1 prei - 1 wortel - 1 rode paprika - 2 lente uitjes - 100 g taugé Stap 1: Doe de kokosmelk en per persoon 1 eetlepel water in een...
Reserveren Sloeptochten 2025
DE JAARLIJKSE WIJNPROEVERIJ MET FRUITS DE MER IS ER WEER Ook dit jaar organiseren we weer prachtige sloeptochten met een unieke wijnproeverij en verrukkelijke Fruits de Mer aan boord. Geniet van een uitgebreide wijnproeverij, met uitleg van sommelier Ivar Wines en...
Recept van de week
Kabeljauw met wildzwijn worst & kruiden korst Benodigdheden: - 2 stuks kabeljauw met vel - 75 gr Duitse wildzwijn worst (verkrijgbaar bij ons in de winkel) - handvol peterselie fijngesneden - 1/2 teen knoflook - 2 el paneermeel gekruid - 2 el olijfolie - 20...
Horeca Vakbeurs Hardenberg
Afgelopen maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 januari stonden wij op de horeca vak beurs in Hardenberg. Hierbij een aantal foto's van onze stand ! Wat een succes en gezelligheid. Veel dank aan Adri & zoon voor de fantastische oesters en oesterman en Marita en...
All in the family artikel
MKB Magazine december 2024 - Jan van de Krent spread
Recept van de week
Gebakken skrei in romige prei soep Ingrediënten: - 400 gr skrei (winter kabeljauw) - 2 el roomboter - 1 prei - 200 gr krieltjes - 200 ml water - 400 ml kokosmelk - 1 flinke tl gele currypasta - klein handje verse peterselie - ½ tl gedroogde chilivlokken - 1 el...
Recept van de week
Zalm teriyaki uit de oven We zijn er weer ! Het nieuwe jaar beginnen we met een nieuw, eenvoudig maar lekker recept Benodigdheden: - 2 stukken zalm a 180 gr met vel - 2 stengels bosui - 25 ml sojasaus - 1 el water - 1 el honing - 1/4 tl knoflookpoeder - 1 el...
Recept van de week
Zeebaars met knapperige gember Ingrediënten: - 4 stuks zeebaarsfilet a 100 gr per stuk - 3 cm gember - 3 el olijfolie - 1 bosui - 1.5 el sojasaus - 0.5 tl sesamolie - viskruiden - 2 el bloem Stap 1: Snijd de gember in dunne plakken en vervolgens in zo dun mogelijke...
Recept van de week
Zeewolfgratin met Parmezaan Ingrediënten 2 personen: - 2 stukken zeewolf á 180 gram. - 1 trostomaat in plakjes - 50 gram mascarpone - 2 el droge witte wijn - 1/2 teen knoflook geperst - 1 el fijngesneden kruiden, bijv. dille of peterselie - 2 el Parmezaanse kaas Stap...
Recept van de week
Makkelijke pasta feta en zalm Ingrediënten voor 2 personen: - 1 blok feta - 250 gr. verse zalm zonder vel - 200 gr verse spinazie - 150 gr. cherry tomaatjes - 250 gr. fusilli pasta - Snufje peper en zout - Snufje Provençaalse kruiden - Scheut olijfolie Stap 1: Verdeel...
Recept van de week
Kabeljauwhaasje met courgette pasta en gepofte tomaten Ingrediënten voor 2 personen: 400 gr. Cherrytomaten 2 stuks courgette 2 stuks kabeljauwhaas met vel a 180 gr. 1 pakje boursin 100 ml kookroom olijfolie snufje peper en zout Snufje viskruiden Stap 1: Verwarm de...