Blijf op de hoogte !

Nieuws artikelen

Recept van de week

Recept van de week

Deze week een recept met een van de lekkerste gamba soort. Wilde Argentijnse gamba's Ingrediënten voor twee personen: - 400 gr tomaten in blik- 1/2 eetlepel sambal- 125 ml zure room of 125 ml crème fraîche - 4 teentjes knoflook-  5 el olijfolie of 50 gr boter- 16 a 20...

Visschotels

Visschotels

 Graag zo op tijd mogelijk bestellen  0575 513 874bestelling@janvandekrent.nl Koude visschotel Huisgemaakte zalm en witvissalade, paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen, Noorse garnalen, rivierkreeftjes, gerookte forel, gerookte makreel, gerookte meerval, wakame...

Recept van de week

Recept van de week

Deze week een recept van een trouwe kant. Zelf uiteraard ook gemaakt en hij smaakte heerlijk. KABELJAUW (SKREI) IN PARMAHAM Ingrediënten voor 2 personen - 2 stukken skrei kabeljauw zonder vel a 200 gr.- 6 plakken parmaham of prosciutto- 16 cherrytomaatjes- 60 gr...

Recept van de week zalm

Recept van de week zalm

Deze week een van mijn favoriete zalm recepten: Ingrediënten voor twee personen: - 2 stukjes verse zalm met vel a 175 gr.- 50 gr gepelde pistachenoten- 1 tl viskruiden- 1 el olijfolie- 1 el honing- 1 el grove mosterd- 150 gr witte rijst- 1 ui- een goede hand zeekraal-...

Nieuwsbrief en prijslijst horeca

Nieuwsbrief en prijslijst horeca

Ben u als restaurant of horeca gelegenheid geïnteresseerd in onze prijzen en nieuwsbrief. Stuur dan een mail naar bestelling@dcfl.nl dan krijgt u wekelijks onze mail.    

Recept van de week zeewolf

Recept van de week zeewolf

Vanaf heden schrijven wij elke week een vis recept op onze blog.Deze recepten hebben wij uiteraard eerst zelf uitgeprobeerd. Gele paprika gevuld met zeewolf Ingrediënten voor 4 personen: 200 gr. mascarpone 600 gr. zeewolf 4 gele paprika's 100 gr. geraspte belegen kaas...

Het mosselseizoen is begonnen!

Het mosselseizoen is begonnen!

Het is weer zo ver, het mossel seizoen is weer begonnen ! Wij kregen de afgelopen maanden al veel vraag naar mosselen. Deze verkochten wij nog niet omdat ze nog klein en mager waren. Vroeger was het zo als de R in de maand zat waren er mosselen. Deze tijd is veranderd...

Sloep varen, wijn en fruits de mer !

Sloep varen, wijn en fruits de mer !

Vanwege het grote succes van afgelopen jaar organiseren wij opnieuw deze zomer samen met Sloepverhuur Zutphen en IvarWines een vaart over de IJssel met selecteerde wijnen door Ivar Roerink en wij zorgen voor de Fruits de Mer! De oesters worden vers aan boord geopend...

Vive La France Hummelo 2023

Vive La France Hummelo 2023

Ook dit jaar staan wij weer op de Vive La France in Hummelo.  Op 8 en 9 juli 2023 is het weer zo ver. Dit jaar staan wij twee dagen met oesters, heerlijke broodjes en een goed glas wijn op het grasveld voor bakkerij Leo Ebbers. Een super gezellig event met brocante,...

Artikel De Restaurant Krant

Artikel De Restaurant Krant

Jan van de Krent van Dutch Canadian Foodline:“Een goede kok is ook een handelaar” De restaurant krant  'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door de redactie af...