Kabeljauwhaasje met courgette pasta en gepofte tomaten
Ingrediënten voor 2 personen:
400 gr. Cherrytomaten
2 stuks courgette
2 stuks kabeljauwhaas met vel a 180 gr.
1 pakje boursin
100 ml kookroom
olijfolie
snufje peper en zout
Snufje viskruiden
Stap 1: Verwarm de oven op 200 graden en verdeel de cherrytomaatjes over de bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout. Doe ze voor 15 minuten in de oven.
(Tip: U kunt de tomaatjes ook in de airfryer verwarmen op 200 graden 8 minuten)
Stap 2: Maak van de courgette lange linten met een kaasschaaf.
Stap 3: Besprenkel de kabeljauw met viskruiden (verkrijgbaar bij ons in de winkel). Verwarm de pan met olijfolie en bak de kabeljauw aan beide kanten gaar. Ongeveer 4 minuten per kant.
Stap 4: Verwarm de boursin met kookroom in een pan en voeg de courgette linten toe. Meng dit door elkaar met een beetje peper. Na ongeveer 5 minuten zijn de linten gaar.
Stap 5: Verdeel de linten over de borden. Leg de kabeljauwhaasjes er boven op en verdeel de gepofte tomaatjes rond om.
Recente reacties