Blijf op de hoogte !
Nieuws artikelen
Visschotels
Graag zo op tijd mogelijk bestellen 0575 513 874bestelling@janvandekrent.nl Koude visschotel Huisgemaakte zalm en witvissalade, paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen, Noorse garnalen, rivierkreeftjes, gerookte forel, gerookte makreel, gerookte meerval, wakame...
Recept van de week
Deze week een recept van een trouwe kant. Zelf uiteraard ook gemaakt en hij smaakte heerlijk. KABELJAUW (SKREI) IN PARMAHAM Ingrediënten voor 2 personen - 2 stukken skrei kabeljauw zonder vel a 200 gr.- 6 plakken parmaham of prosciutto- 16 cherrytomaatjes- 60 gr...
Recept van de week zalm
Deze week een van mijn favoriete zalm recepten: Ingrediënten voor twee personen: - 2 stukjes verse zalm met vel a 175 gr.- 50 gr gepelde pistachenoten- 1 tl viskruiden- 1 el olijfolie- 1 el honing- 1 el grove mosterd- 150 gr witte rijst- 1 ui- een goede hand zeekraal-...
Nieuwsbrief en prijslijst horeca
Ben u als restaurant of horeca gelegenheid geïnteresseerd in onze prijzen en nieuwsbrief. Stuur dan een mail naar bestelling@dcfl.nl dan krijgt u wekelijks onze mail.
Recept van de week zeewolf
Vanaf heden schrijven wij elke week een vis recept op onze blog.Deze recepten hebben wij uiteraard eerst zelf uitgeprobeerd. Gele paprika gevuld met zeewolf Ingrediënten voor 4 personen: 200 gr. mascarpone 600 gr. zeewolf 4 gele paprika's 100 gr. geraspte belegen kaas...
Het mosselseizoen is begonnen!
Het is weer zo ver, het mossel seizoen is weer begonnen ! Wij kregen de afgelopen maanden al veel vraag naar mosselen. Deze verkochten wij nog niet omdat ze nog klein en mager waren. Vroeger was het zo als de R in de maand zat waren er mosselen. Deze tijd is veranderd...
Sloep varen, wijn en fruits de mer !
Vanwege het grote succes van afgelopen jaar organiseren wij opnieuw deze zomer samen met Sloepverhuur Zutphen en IvarWines een vaart over de IJssel met selecteerde wijnen door Ivar Roerink en wij zorgen voor de Fruits de Mer! De oesters worden vers aan boord geopend...
Vive La France Hummelo 2023
Ook dit jaar staan wij weer op de Vive La France in Hummelo. Op 8 en 9 juli 2023 is het weer zo ver. Dit jaar staan wij twee dagen met oesters, heerlijke broodjes en een goed glas wijn op het grasveld voor bakkerij Leo Ebbers. Een super gezellig event met brocante,...
Artikel De Restaurant Krant
Jan van de Krent van Dutch Canadian Foodline:“Een goede kok is ook een handelaar” De restaurant krant 'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door de redactie af...
Handbeschilderd visservies van &Klevering
Nieuw in onze winkel ! Hand beschilderd vis & citroen servies. Fantastisch mooie schalen als cadeautje of gewoon voor u zelf op de tuin of eettafel. Kom gauw eens langs
De borrelhap die u moet proeven !
De garnalen snackbox is weer terug op voorraad. Een heerlijke box bestaande uit 7 verschillende garnalen hapjes. U kunt ze frituren of verwarmen in de oven. De box bestaat totaal uit 32 hapjes en dat voor maar € 8,95 !
All in the family tour 13 maart 2023
All in the family- tour zondag 12 maart 2023 Op zondag 12 maart gaat u per auto de mooie Achterhoek verkennen, op bezoek bij 4 Horeca bedrijven in onze familie én lekker eten en drinken op locatie! Wij zorgen voor een mooie route met onderweg een leuke puzzeltocht....











