Recept van de week
Deze week was ik iets te laat met het recept van de week. Dit recept is gezond en zeer hoog op smaak.
Ingrediënten voor twee personen:
2 stuks roodbaars filet met vel
200 gram verse tomaten
100 gram zongedroogde tomaten
30 gram parmezaanse kaas
3 el olijfolie
3 el paneermeel
1 el citroensap
2 teentjes knoflook
1 tl gedroogde rozemarijn
Snufje zout
Snufje peper
Verwarm de oven of airfryer voor op 200 °C. Rasp de knoflook en snijd de zongedroogde- en verse tomaten fijn. Schep dit in een kom. Voeg de olijfolie, paneermeel, geraspte Parmezaanse kaas, rozemarijn en de citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper.
Leg de roodbaars op een snijplank en verdeel de tomaten crumble over de vis. Zet in de oven voor ongeveer 15 minuten of in de airfryer voor 10 minuten. Serveer de roodbaars met tomatencrumble met rijst of gebakken aardappelen. Garneer met een aantal zwarte olijven.
Eet smakelijk!
Recente reacties