Recept van de week zeewolf
Vanaf heden schrijven wij elke week een vis recept op onze blog.
Deze recepten hebben wij uiteraard eerst zelf uitgeprobeerd.
Gele paprika gevuld met zeewolf
Ingrediënten voor 4 personen:
- 200 gr. mascarpone
- 600 gr. zeewolf
- 4 gele paprika’s
- 100 gr. geraspte belegen kaas
- 1 tl paprika poeder
- 1 el kerriepoeder
- 1 tl piri piri kruiden
- snufje zout
- snufje peper
- Snij de zeewolf in blokjes van ongeveer 1 cm.
- Snijd hoedjes van de paprika’s en hou ze apart. Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten.
- Meng de blokjes vis met de mascarpone, het paprikapoeder, het kerriepoeder en de piri piri. Kruid met peper en zout.
- Vul de paprika’s met de mascarpone-vismengeling en strooi er de geraspte kaas over. Leg de gevulde paprika’s in een ovenschotel en leg de paprikahoedjes ernaast. Schuif gedurende 30 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.
- Schakel daarna nog 2 minuten de grill aan voor een mooi goudbruin korstje.
- Plaats de hoedjes terug op de paprika.
- Eet smakelijk !
Recente reacties