Recept van de week
Deze week een recept van een trouwe kant. Zelf uiteraard ook gemaakt en hij smaakte heerlijk.
KABELJAUW (SKREI) IN PARMAHAM
Ingrediënten voor 2 personen
– 2 stukken skrei kabeljauw zonder vel a 200 gr.
– 6 plakken parmaham of prosciutto
– 16 cherrytomaatjes
– 60 gr rucola
Balsamicodressing
– 1 el olijfolie
– 1.5 tl balsamico azijn
– 1/2 tl knoflookpoeder
– snufje zout
– snufje peper
Stap 1: Verwarm de oven of airfryer op 180 C.
Stap 2: Wikkel ieder kabeljauw stukje in 3 plakken ham.
Stap 3: Leg de ingewikkelde stukjes vis en de tomaatjes in de airfryer of in een ovenschaal. Bak de stukjes in de airfryer 5 minuten en draai de stukjes om. Als u de stukjes in de oven schuift dan draait u ze na 10 minuten om. De kern temperatuur moet zo 60 graden zijn.
Stap 4: Maak intussen de dressing door alle ingredienten in een bakje te doen en goed te roeren.
Stap 5: Serveer de kabeljauw op een bedje van rucola, hier en daar een tomaatje en giet de dressing er over heen .
Lekker glas Viognier Villa Blanche erbij !
Smakelijke voortzetting !
Recente reacties