Zeewolf gepocheerd in curryroom

Ingrediënten 2 personen:

–  200 ml kokosmelk
– 2 kl kerriepoeder
– 400 g vismengeling
– 50 gr rivierkreeftjes
– 1 prei
– 1 wortel
– 1 rode paprika
– 2 lente uitjes
– 100 g taugé

Stap 1: Doe de kokosmelk en per persoon 1 eetlepel water in een kleine kookpot. Voeg het currypoeder toe, meng en breng aan de kook. Snij de stukken zeewolf in gelijke blokjes. Kruid ze met peper en zout. Wanneer de kokosmelk pruttelt, leg er de visblokjes in. Laat 6-7 minuten op een zacht vuur garen.

Stap 2: Was en snij de prei in ringen. Schil de wortel en snij in fijne blokjes. Snij de rode paprika in blokjes. Snij de lente-ui in ringen. Hou het witte en groene gedeelte gescheiden.

Stap 3: Verhit olijfolie in een pan en voeg het wit van de lente-ui, de prei, wortel en paprika toe. Roerbak voor 5-7 minuten op hoog vuur. Kruid met peper en zout. Voeg de laatste minuut de tauge toe.

Stap 4: Schep de gewokte groenten in diepe kommen en voeg dan de visblokjes toe. Schep er de currysaus over, werk af met het groen van de lente-ui en rivierkreeftjes.