Kabeljauw met wildzwijn worst & kruiden korst

 

Benodigdheden:

– 2 stuks kabeljauw met vel
– 75 gr Duitse wildzwijn worst (verkrijgbaar bij ons in de winkel)
handvol peterselie fijngesneden
– 1/2 teen knoflook
– 2 el paneermeel gekruid
– 2 el olijfolie
– 20 gr Parmezaanse kaas

 

Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 °C
Stap 2: Snij de worst en de knoflookteen fijn en doe deze in een kom.
Stap 3: Doe de fijngesneden peterselie samen met de olijfolie, het paneermeel en de Parmezaanse kaas bij de worst en meng dit door elkaar.
Stap 4: Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg daar de kabeljauwfilets op.
Stap 5: Verdeel het mengsel over de kabeljauw en zet het voor ongeveer 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Lekker met een groente schotel en quinoa.

Ook hebben wij deze week weer een wijn tip. Er is een nieuwe Pic Poul de Pinet binnen gekomen van Preignes ! Deze is nog lekkerder dan de Pic Poul van Villa Blanche.