Door Janneke Remmelink

Elke dag zijn wij druk om onze vitrine vol te leggen met allemaal lekkere maaltijden, salades, soepen etc.
Hieronder een overzicht met wat wij allemaal hebben aan kant en klare delicatessen, dit alles huisgemaakt!

Salades bakje 300 gr      Elke dag

Zalmsalade
Witvissalade
Krabsalade
Makreelsalade
Tonijnsalade

Soepen bakje ½ liter      Verschilt per week

Kreeftensoep
Mosterdsoep
Aspergesoep
Bretonse vissoep
Tom Kha kai soep
Kerriesoep
Visbouillon
Wildbouillon

Kant en klaar maaltijden (eenvoudig op te warmen) Elke dag

Vispotje
Aardappelgratin – groente – zalm – kabeljauw – saus

Viscurry
Witvis – garnalen – licht pittige saus

Paella
Garnalen – gamba’s – kip – wildzwijnsworst – witvis etc.

Visragout
Coquille – gamba’s – tonijn – garnalen – kreeft

Wildragout
Ragout van reevlees

Aardappelgratin

Sashimi
Dunne plakjes zalm & tonijn met sausjes

Vis Hors d’ oeuvre
Bolletje zalm salade – gerookte zalm – gerookte makreel – Hollandse garnalen – Noorse garnalen etc.

Huisgemaakte delicatessen Elke dag

Visterrine
Mousse van gerookte zalm & forel

Wildpaté
Paté van ree

Huisgerookte zalm
Warm gerookt

Koud gerookte zalm
Gemarineerd in whisky en honing

Gravad laks
Gemarineerde zalm in dille

Als de bovenstaande producten niet bij ons vers in de vitrine liggen, kan het zijn dat deze wel in de diepvries liggen.
Zeker weten dat waar u naar op zoek bent er is? Bel ons dan op 0575 – 513 874