Door Janneke Remmelink
Elke dag zijn wij druk om onze vitrine vol te leggen met allemaal lekkere maaltijden, salades, soepen etc.
Hieronder een overzicht met wat wij allemaal hebben aan kant en klare delicatessen, dit alles huisgemaakt!
Salades bakje 300 gr Elke dag
Zalmsalade
Witvissalade
Krabsalade
Makreelsalade
Tonijnsalade
Soepen bakje ½ liter Verschilt per week
Kreeftensoep
Mosterdsoep
Aspergesoep
Bretonse vissoep
Tom Kha kai soep
Kerriesoep
Visbouillon
Wildbouillon
Kant en klaar maaltijden (eenvoudig op te warmen) Elke dag
Vispotje
Aardappelgratin – groente – zalm – kabeljauw – saus
Viscurry
Witvis – garnalen – licht pittige saus
Paella
Garnalen – gamba’s – kip – wildzwijnsworst – witvis etc.
Visragout
Coquille – gamba’s – tonijn – garnalen – kreeft
Wildragout
Ragout van reevlees
Aardappelgratin
Sashimi
Dunne plakjes zalm & tonijn met sausjes
Vis Hors d’ oeuvre
Bolletje zalm salade – gerookte zalm – gerookte makreel – Hollandse garnalen – Noorse garnalen etc.
Huisgemaakte delicatessen Elke dag
Visterrine
Mousse van gerookte zalm & forel
Wildpaté
Paté van ree
Huisgerookte zalm
Warm gerookt
Koud gerookte zalm
Gemarineerd in whisky en honing
Gravad laks
Gemarineerde zalm in dille
Als de bovenstaande producten niet bij ons vers in de vitrine liggen, kan het zijn dat deze wel in de diepvries liggen.
Zeker weten dat waar u naar op zoek bent er is? Bel ons dan op 0575 – 513 874
Recente reacties