All in the family tour 13+14 en 20+21 maart

Door Elisabeth Remmelink.

De 11-straten tocht was een enorm succes, iedereen vindt het leuk om er coronaproof, op uit te gaan. Wij hebben weer wat leuks bedacht! Dit keer gaan we niet wandelen, maar stappen in de auto en verkennen we de Achterhoek én gaat u op bezoek bij de familie van Rita en Elisabeth!

Start de tour bij ons met een warm drankje en een krentenkoek van Bakkerij Leo Ebbers. U krijg een Karper rugzakje mee met flesje water en pen.

Zoals sommige van u misschien wel weten heeft Jan, de broer van Rita, een eigen vishandel en viswinkel in Zutphen; Dutch Canadian Foodline. Deze runt hij samen met zijn vrouw Saskia, dochter Janneke en zoon Teun. Wij willen u graag kennis laten maken met hun verse vis en zij zullen hier een koud voorgerecht verzorgen.

In Vorden bevindt zich Hotel Bakker, ook dit is familie van Rita en Elisabeth. Hotel Bakker wordt gerund door Liesbeth en Jeroen. Liesbeth is de dochter van Klaas, neef van Rita. Hier wordt een kalfsragout geserveerd. De finish is weer bij ons. U krijgt dan een half haantje Bonne Femme en een bavarois van stroopwafel met karamelsaus mee voor thuis.

De tocht is ongeveer 85 kilometer lang en kost € 34,50 per persoon. Voor kinderen € 19,50.

LET OP: opgeven is mogelijk tot de vrijdag 09-03-21 er voor 15:00 uur!