Visspecialiteiten Jan van de Krent

‘Visspecialiteiten & Meer
dat is de winkel van Saskia Remmelink

Gesloten van 1 t/m 9 februari

I.V.M verbouwing van de viswinkel

ZEEVERSE VIS

Kreeft, vis, schaal- en schelpdieren direct van de groothandel, dus zeevers. Het beste van het beste, voor een last-minute order van de horeca of een culinair hoogstandje thuis. Je vindt hier ook door Saskia zelf ambachtelijk gerookte zalm en forel. Heerlijk!

VERSE VISSALADES

Krabsalade, zalmsalade, tonijnsalade… Saskia maakt ze in eigen keuken met vers gevangen producten die vandaag zijn aangevoerd bij de groothandel. Lekkerder kan natuurlijk niet!

…… ZODAT JE NOOIT ACHTER HET NET VIST
WIJNEN DIRECT VAN DE WIJNBOER

Saskia gaat regelmatig op reis, om haar assortiment Franse en Griekse wijnen te verrijken met nieuwe toppers bij de lokale wijnhuizen. Persoonlijk ingekocht, dan weet je dat het goed zit. En allemaal prettig geprijsd onder 10,- euro.

KOOKWORKSHOPS MET VIS

Heeft u een leuk gezelschap die van koken houd?
Dan kunnen wij een gezellige avond koken voor u organiseren.
Vier a vijf gangen koken met vis die u lekker vindt, het kan allemaal.

Minimale deelname 8 personen.

Voor meer informatie, neem contact op

 

GRIEKSE DELICATESSEN

Ook de beste Griekse olijfolie, ambachtelijke honing uit de Peloponnesos, zonovergoten tomatendelicatessen en zeezout uit Egeïsche zee haalt Saskia Remmelink persoonlijk voor jou naar haar winkel in Zutphen. Kom gerust eens proeven.

EVENEMENTEN

Heeft u een evenement op de agenda staan, waar wel een mooi culinair tintje aan gegeven mag worden? Dan bent u bij Saskia aan het juiste adres..

0575 513 874
Bestelling@janvandekrent.nl